27 Kasım 2011 Pazar

PARİS MODA HAFTASI GÖZ KAMAŞTIRDI



2012 Yaz modasının ilk detayları Paris Moda haftasında moda severlere sunuldu. Ünlü tasarımcıların yazı hangi tasarımlarla renklendireceğinin ilk ipuçları gelmeye başladı . Junya WATANABE olağanüstü şapka tasarımları ile ilgi gördü. Doğadan esinlenen tasarımcı tüy ve çiçek detayları ile zenginleştirdiği şapkaları ile yaza merhaba dedi.

 



Louis Vuitton koleksiyonu çocuksu şıklığı hatırlattı. Kademesiz ve belirsiz modeller soft renkleri ve dantel detayları ile masumiyetin şıklığını vurguladı.. Görenlere Limon beze pastayı hatırlatan tasarımlardaki tatlı havası bu yaza hakim olacağa benziyor .Dantel  Anglez ve pastel renklerdeki tül elbiseler rugan topuklu ayakkabılarla zenginleştirilmiş. Vuitton çantaları ise markadan beklenen çekiciliğe sahip.



Nina Ricci baştan çıkarıcı, son derece kadınsı tasarımlarla moda haftasında büyük ilgi gördü. Streç saten, dantel,  ipek, tül, volanlı, kumaşlar fiyonklar, toplar ve pileleri ile hayat bulurken, günümüz kadınına göre uyarlandı. Yüksek-belli kalem etek, gece mavisi tonları ile detaylandırılmış tasarımlar, çekici kadının imzası olmayı hedefliyor. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder