12 Aralık 2012 Çarşamba

Caddelerde Cinderella Esintisi



Valentino 2013 koleksiyonu; size zerafetin modadaki  anlamını dile getiriyor.  Zarif nakışlar, narin kumaşlar pul ile ayrıntırılandırılan işlemeler, gözkamaştırıcı yaratıcılığı ortaya koydu. Tasarımcılar , elbisenin sahibine kendisini masallarda gibi hissettirmeyi amaçlıyor.




Beyaz brokar, Dantel öğeleri ile zenginleşen modeller, beyaz ve toz pembe kumaşlarla  uçuşan elbiseler , podyumlar kadar sokaklarda da aristokrat bir hava estirecek.  Şifon olmasına rağmen asilliğinden bir şey kaybetmeyen  siyah tasarım çoğu kadının başucu elbisesi olmaya aday .




Kırmızı cazibesi Valentino koleksiyonunda unutulmamış. Yeni yıl öncesi kırmızı cazibesini gerek elbiselerde gerekse montlarda  yakalayan tasarımcılar, şık ve çekici ayrıntılarla iddialarını ortaya koyuyorlar .






Şeffaf akıma trenchkot ve ayakkabılarla katılan VALENTINO ekibi  , zımbalarla tasarımları güçlendirmiş  ve farklı bir tasarım ortaya koymuş. Sonbahar ve kış için farklılık isteyenlerin  vazgeçilmezi olacak tasarımlar,  caddelerde modern Cinderella’lar ortaya çıkaracak. 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder